dinsdag 6 december 2016

wibra folder week 37

Hier vind je alle Wibra winkels. Om een ​​winkel kun je de beoordelingen, ervaringen en beoordelingen te lezen. Waar u ook het bestand en de werktijden van de site te vinden. Wibra promoties en directory listings op Promotiez.be Wibra Wibra Promoties en Wibra listings directory. Vouwen kleren en al aanbieding wibra folder week 37 codes en coupons van promotionele folder over Wibra Wibra Zott tien dagen.

En directory operaties capriolen Wibra dag Wibra Zott tien dagen van 12 april 2015 en Zott bieden concurrerende prijzen. Actie Zott flyer zie folder.

Wibra (kort voor Wierdsma & Blackberry) Nederlandse keten van kledingwinkels 290 (2014), Nederland en België in de discount segment. winkels Er zijn ook textiel, reinigingsmiddelen, waterskiën, snoep, speelgoed en cosmetica worden verkocht. Dit is een familiebedrijf.

Wibra werd opgericht in 1956 toen John Ignatius (Jo) Wierdsma (1921-1997) over de winkel van zijn ouders Epe, Deventer begint te Braam familie. Wierdsma Wibra opende de eerste textiel-winkel in Nederland. Het was een eenvoudige sieren de winkel, die actief is in de bodem van de markt.