donderdag 1 december 2016

hornbach folder zonwering

Hier vindt u alle lopende projecten en referenties Hornbach thematische vinden. Blader door onze brochures of download de file selectie! HORNBACH - DIY project online winkel.

Hornbach store brochure en informatie. DIY folders. Wat Hornbach deze week. Hornbach-winkels in de buurt. Alle huidige vormen in de nieuwste flyer Hornbach Hornbach. In de flyer te zien dit en vind het tijd voor de hornbach folder zonwering opening van Hornbach winkel. Hornbach in Kerkrade | Flyer en de huidige kortingen

Hornbach Duitse DIY winkelketens en home improvement-het-zelf producten. In maart 2014 21% in handen van Kingfisher, een Brits bedrijf, eigenaar van also B & Q Castorama DIY keten. Seagull belangen ook van plan om uit te breiden naar nieuwe markten, winkels die moeten worden verkocht in rechtstreekse concurrentie met Hornbach. Seagull beginnen omdat het Screwfix winkels en magazijn winkels Brico in Roemeniƫ, Duitsland, waar Hornbach opereert.

In het boekjaar 2007/2008 daalde de nettowinst met 24% tot 48 Mio. Nadat het bedrijf meer uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels.