zondag 11 december 2016

dekamarkt folder spotta

In een compleet overzicht van de meest recente afsluiters DekaMarkt. Wat DekaMarkt bladen actief zijn, dekamarkt folder spotta deze week? Bekijk alle brochures online. Molenstraat DekaMarkt Twello folders en op te slaan uur.

De nieuwste brochures. Zie Dekamarkt alle brochures Dekamarkt weken en de opening van de winkel. Dekamarkt prijzen voor vellen, promoties, aantrekkelijke aanbiedingen en directeur Dekamarkt online. Zie Dekamarkt regisseur en mis geen aanbod meer. Controleer ook Dekamarkt openingstijden in uw omgeving.

DekaMarkt retail is een Nederlands bedrijf, dat een reeks van supermarkten in het land heeft. DekaMarkt Superunie is een lid van de inkooporganisatie voor supermarkten Nederlands.
geschiedenis
DekaMarkt de eerste keer in 1941, de verkoop van voedsel Velsen-Noord geopend Dirk Kat. In 1955 opende hij de eerste echte IJmuiden winkel, die waren opgenomen in haar vers brood, vlees en groenten. DekaMarkt voornaam in 1969, toen het werd gebruikt in Zaandam punten. In 1986, het laatste tak genaamd DekaMarkt. De term «Deka» kwam uit de naam van Dirk Kat.

Dirk van den Broek - In 2001, een deel van een groep Detailresult B.V. in de winkel, toen hij toetrad tot de supermarktketen was Nederlands. Tegelijkertijd, winkels rekening houdend verenigd in één naam.